Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Yüreğir’de ‘Ters Ev’ Projesi İçin Çalışmalar Başladı

Yüreğir’de ‘Ters Ev’ Projesi İçin Çalışmalar Başladı

Yüreğir’de ‘Ters Ev’ Projesi İçin Çalışmalar Başladı

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in seçim vaatleri arasinda yer alan ‘Ters Ev’ projesi hayata geçiyor. Adana’da bir ilk olacak ‘Ters Ev’ tamamlandiginda yerli ve yabanci ziyaretçilerin begenisine sunulacak.
Yüregir Belediyesi, Millet Bahçesi içerisinde yer alacak ‘Ters Ev’ projesi için çalismalara basladi. Kisa zamanda tamamlanmasi planlanan ‘Ters Ev’de tavanda yer almasi gereken esyalar tabanda, tabanda olmasi gereken koltuk, hali, yatak gibi esyalar da tavanda bulunuyor.
2 kat 4+1 olarak 200 metrekare alanda planlanan Ters Ev’in yapiminda 18 ton çelik kullanilacak. Temeli atilan Ters Ev 2021 yili basinda ziyarete açilacak.

 

BASKAN KOCAISPIR: “TERS EV ADANA’DA BIR ILK OLACAK”

Adana’da yine bir ilki gerçeklestireceklerini ifade eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Görev süremiz içinde yol haritamizda neyi planladiysak onlari ivedilikle gerçeklestiriyoruz. Ilçemizin ihtiyaç ve talepleri dogrultusunda bölgede yerli turizmi kalkindirabilecek sosyal ve kültürel alanlarda projeleri bir an önce hayata geçirerek, Yüregir’imizin hizmetine sunmak istiyoruz.

‘Ters Ev’ projemiz için çalismalara basladik. Yüregir’i bir cazibe merkezi haline dönüstürecek projemizi tamamladigimizda ziyaretçilerimiz burada güzel, keyifli ve unutulmaz dakikalar geçirebilme imkânina sahip olacak” seklinde konustu.



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı